Magamról, a kezdetekről és a jelenről.

Borsod - Abaúj - Zemplén megyei kisvárosban, Sárospatakon születtem, jelenleg Budapesten élek.

A rajzolás iránti szeretet egész eddigi életemben meghatározó szerepet játszott. Az alapokat általános iskolában szereztem, 6 év rajzszakkör keretében. Rajztanáromnak és szorgalmamnak köszönhetõen sorra értem el jobbnál jobb eredményeket különbözõ rajzpályázatokon, -versenyeken. Az ezt követõ években csak magam szórakoztatására rajzoltam. Katonaság után elvégeztem egy 4 éves képzõmûvész iskolát (kitûnõ bizonyítvánnyal), ahol fõleg grafikát; ezen belül egy éven át portré rajzolást is tanultam. Késõbb kerámia festõként dolgoztam s közben különbözõ dekorációs munkákat vállaltam. Ekkor már lapozgattam a Tattoo Magazinokat és egyre éreztem hogy szeretném magam kipróbálni ezen a területen is.

A kezdet

2003-ban felkerestem egy nyíregyházi tetoválószalon tulajdonosát, aki miután megnézte rajzaimat, elvállalta tanításomat. "Mesteremnek" köszönhetõen, aki egyben diplomás rajztanár, sikerült tovább csiszolni rajzolási technikámat és belevetnem magam a tetoválás mûvészetébe.

Egy év tanulás után már önállóan dolgoztam. Késõbb sikerült felvennem egy csepeli szépségszalon tulajdonosával is a kapcsolatot, ahol fõleg, szemöldököt tetováltam. Azóta is folyamatosan figyelemmel kísérem más tetoválók munkáit, hogy ezzel is fejlesszem magam.

Ezt követő években, további kiváló tetoválóművészekkel sikerült megismerkednem, akiktől számos útmutatást kaptam, akiket nagyon tisztelek.

Két nevet említenék meg, Szerintem senkinek sem kell bemutatni tetoválók körében őket.

-Nyíri Sándor és

-Virág Károly.

Ez úton is nagyon köszönöm az önzetlen segítséget, rajtuk kívül is mind azoknak akik elláttak tanácsokkal!

A jelen

Munkám folyamán nem köteleztem el magam egyetlen tetoválási stílusnak sem. Bármilyen motívumot szívesen tetoválok, hiszen mindegyikben ott van egy új kihívás. Persze nekem is van olyan minta ami szívemhez közelebb áll. Leginkább a realisztikus ábrák, portrék, állat minták, virág motívumok stb.

2015-ben sikerült megnyitnom saját szalonomat, 1152 Budapest, XV. Illyés Gyula u. 6-10. szám alatt, ahol minden tetováltatni vágyó kedves vendégemet várom szeretettel.

Örülök, hogy azt csinálhatom amit szeretek, hiszen minden egyes alkotásban egy "darabot" adhatok magamból, amivel örömet szerezhetek. Azon vagyok, hogy vendégeim elképzeléseit megvalósítsam és ez által elégedetten távozzanak.

Vedd fel velem a kapcsolatot!