Magamról, a kezdetekről és a jelenről.

Borsod – Abaúj – Zemplén megyei kisvárosban, Sárospatakon születtem, jelenleg Budapesten élek.

A rajzolás iránti szeretet egész eddigi életemben meghatározó szerepet játszott. Már óvodás koromban feltűnően sokat rajzoltam, aztán az alapokat általános iskolában szereztem 7 év rajzszakkör keretében. Rajztanáromnak és szorgalmamnak köszönhetően sorra értem el jobbnál jobb eredményeket különböző rajzpályázatokon, -versenyeken. Az ezt követő években csak magam szórakoztatására rajzoltam. Katonaság után elvégeztem egy 4 éves képzőművész iskolát (kitűnő bizonyítvánnyal), ahol főleg grafikát; ezen belül egy éven át portré rajzolást is tanultam. Később kerámia festőként dolgoztam s közben különböző dekorációs munkákat vállaltam. Ekkor már lapozgattam a Tattoo Magazinokat és egyre éreztem, hogy szeretném magam kipróbálni ezen a területen is. 2003-ban el is kezdtem vidéken. De mivel ott nem volt annyi lehetőségem fejlődni, több ok közül ez volt az egyik amiért 2011-ben Budapestre költöztem.

 

A kezdet

2003-ban felkerestem egy nyíregyházi tetoválószalon tulajdonosát, aki miután megnézte rajzaimat, elvállalta tanításomat. „Mesteremnek” köszönhetően, aki egyben diplomás rajztanár, sikerült tovább csiszolni rajzolási technikámat és belevetnem magam a tetoválás művészetébe.

Egy év tanulás után már önállóan dolgoztam. Később sikerült felvennem egy csepeli szépségszalon tulajdonosával is a kapcsolatot, ahol főleg, szemöldököt tetováltam. Azóta is folyamatosan figyelemmel kísérem más tetoválók munkáit, hogy ezzel is fejlesszem magam.

Ezt követő években, további kiváló tetoválóművészekkel sikerült megismerkednem, akiktől számos útmutatást kaptam, akiket nagyon tisztelek. Ez úton is nagyon köszönöm az önzetlen segítséget, mind azoknak akik elláttak tanácsokkal!

A jelen

Munkám folyamán nem köteleztem el magam egyetlen tetoválási stílusnak sem. Bármilyen motívumot szívesen tetoválok, hiszen mindegyikben ott van egy új kihívás. Persze nekem is van olyan minta ami szívemhez közelebb áll. Leginkább a realisztikus ábrák, portrék, állat minták, virág motívumok stb.

2015-ben sikerült megnyitnom saját szalonomat, 1152 Budapest, XV. Illyés Gyula u. 6-10. szám alatt, ahol nyugodt, barátságos környezetben várom minden tetováltatni vágyó kedves vendégemet.

Örülök, hogy azt csinálhatom amit szeretek, hiszen minden egyes alkotásban egy „darabot” adhatok magamból, amivel örömet szerezhetek. Azon vagyok, hogy vendégeim elképzeléseit megvalósítsam és ez által elégedetten távozzanak.

Vedd fel velem a kapcsolatot!