Tetoválás széles mintakollekció és hozott minták alapján. Egyéni elképzeléseket is szívesen megvalósítok. Megunt, régi tetoválások lehetőség szerinti javítása vagy takarása. Realisztikus képek, portrék, állat fotók és egyéb minták tetoválása.

Szívesen készítek akár a kis mintáktól kezdve a több alkalmas tetoválásokig, bár milyen motívumot. Akinek kis ábra díszíti bőrét, annak az épp olyan fontos mint másnak a nagy. Ha ötleted van de még nincs teljesen letisztulva a fejedben, egyeztess velem egy időpontot és együtt kitaláljuk a végleges tervet. Ha csak be akarsz ülni, lapozgatni egy kicsit a tattoo minták között, csak nyugodtan.
 

Ha már meg van amit szeretnél, megbeszélünk egy időpontot, vagy ha épp nincs senki és van annyi időnk, akár azonnal is elkészíthetem. Előfordulhat, hogy épp valaki nem tud eljönni és megüresedik egy hely. Ezért nyugodtan kérdezz rá.
 

A bőr fertőtlenítése után, a minta felhelyezése történhet indigóval, és vagy kézzel felrajzolva. Ez ábrától függ. Megnézed tükörben és ilyenkor még van lehetőség letörölni, újra felrakni, korrigálni a méreten vagy elhelyezésen. Ha jó a méret és a pozíció, akkor 10-15 perc száradás után elkezdődik a tetoválás. Munka közben lehetőséged van pihenőt kérni, egy kicsit megmozgatni végtagjaidat.
 

Ha kész a tetoválásod, részletesen elmondom a kezelés menetét, amiről egy leírást is kapsz.

Remélem munkámmal elégedett leszel és viszont láthatlak máskor is! Új tetoválásodhoz pedig, mihamarabbi gyógyulást és jó egészséget kívánok!

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szemöldök tetoválás. Ha a szemöldököd ritka vagy nem megfelelő formájú, vagy eleged van, hogy évente vissza kell menned a kozmetikai tetoválást újra színezni, pláne ha nem is szimmetrikus. Vagy csak egyszerűen kényelmi szempontból nincs kedved naponta elővenni a smink ceruzát, akkor ajánlom ezt a megoldást. Kifakult kozmetikai szemöldök tetoválások végleges, korrekciós javítására is van lehetőség.

A szemöldök, az arc formájának meghatározó része. Egy ritka, formátlan szemöldök, sokat ronthat a hölyek önbizalmán, öregíthet arcán. Ellenben egy szép formás szemöldök, sokat javíthat, fiatalíthat. A szemöldök tetoválás épp ebben segít. Ez odaadó, precíz, pontos munkát igényel, hiszen központi helyen van, a szem kerete tulajdonképp.

Sokszor az ember arca nem szimmetrikus, de ezzel a megoldással valamilyen szinten korrigálni lehet. Az is előfordul sok esetben, hogy elrontják és nem egyformára tetoválják a szemöldököt. Ebben is tudok segíteni. Galériámban ilyen korrekciós javításról is van fotó.

A szemöldök tetoválás előtt megbeszéljük a elképzelésedet, esetleg javaslatot teszek, hogy én szerintem mi állna jól. Ha ez megtörtént, a bőr fertőtlenítése után, felrajzolom a kívánt formát. Megnézed és ha kell változtatunk rajta. Amikor kész, kiválasztjuk a megfelelő barna szín árnyalatát. A tetoválás folyamata kb 15-15 perc, azaz félóra. Mivel ez a szemöldök tetoválás nem kozmetikai géppel történik, így tartós marad és nem kopik. Utána elmagyarázom az utókezelés folyamatát, amiről leírást is kapsz.

Ingyenes korrekcióra, szeretettel vissza várlak a tetoválástól számítva kb 3-4 hét múlva.

Szeretnéd meglepni párodat, barátodat valami egyedivel? Vagy gyermekedről szeretnél egy grafikát, akkor hozz róla egy fotót és megrajzolom portréját.

Portré kép rajzolása, fotó alapján történik. Nagyon jó minőségű fotót érdemes keresni vagy csináltatni. Az sem baj ha több fotó van és együtt megbeszéljük, kiválasztjuk a legmegfelelőbbet.

Lehetőség van arra is, hogy több fotóból összemontázsozott rajz készül. Pl párokat, szülőt a gyermekével, vagy több gyermeket is esetleg. Mivel a fotók adottak, így nagy tervezést nem igényel. Ezért postai úton is megoldható. Ideális ajándék, szülinapra, karácsonyra, ballagásra...

 

Egyéb rajzok készítése esetében, mindig szükséges előzetes megbeszélést. Mivel a lehetőség végtelen.

Vedd fel velem a kapcsolatot!